utorak, 24. ožujka 2015.

Bajadera od belog mesa



Sastojci

    Sastojci
     2 filea pileceg belog mesa
     2oo gr kackavalja
     300 gr suvog vrata
     1 kom pavlaka
     2 kom jaja
     3 cena belog luka
     5 kasika senfa




Priprema

    1.
    Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
    2.
    Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
    3.
    Preko senfa narendati kackavalj.
    4.
    Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
    5.
    Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
    6.
    Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
    7.
    Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.



Izvor: coolinarika.com
Bajadera od belog mesa
4/ 5
Oleh