Sastojci
petit beure keksi
1l mleko
2 pudinga od vanile
3supene kašike brasna
8s.k secera
250g kristal margarin
100g cokolada za kuvanje
500ml hopla (slatka pavlaka)
visnje
Priprema
1.
Stavite da se kuva mleko sa secerom
dodajte razmuteni puding od vanile sa brasnom,kad je krem gotov sklonite i ostavite da se ohladi.
2.
U stranu izmutite margarin i promesajte sa kremom.
U drugu posudu izmutite hoplu(slatku pavlaku)
3.
Polovinu hople dodajte u kremu a drugu ostavite .
Jedan deo od kreme odvojite i u njemu promesajte rastopljenu cokoladu.
4.
Potapajte kekse u mleko(sa kapucinom)i prvi red keksa premazite sa marmalad od visne pa onda stavite zuti fil pa opet kekse pa fil sa cokoladom
keksi pa beli fil (hopla)
keksi pa zuti fil i tako dok imate fila ukrasite po zelji
5.
dobro bi bilo da otstoji pred sluzenje
Izvor: coolinarika.com
Anine kocke
4/
5
Oleh
admin