utorak, 24. ožujka 2015.

Anine kocke



Sastojci

      petit beure keksi
     1l mleko
     2 pudinga od vanile
     3supene kašike brasna
     8s.k secera
     250g kristal margarin
     100g cokolada za kuvanje
     500ml hopla (slatka pavlaka)
      visnje





Priprema


    1.
    Stavite da se kuva mleko sa secerom
    dodajte razmuteni puding od vanile sa brasnom,kad je krem gotov sklonite i ostavite da se ohladi.
    2.
    U stranu izmutite margarin i promesajte sa kremom.
    U drugu posudu izmutite hoplu(slatku pavlaku)
    3.
    Polovinu hople dodajte u kremu a drugu ostavite .
    Jedan deo od kreme odvojite i u njemu promesajte rastopljenu cokoladu.
    4.
    Potapajte kekse u mleko(sa kapucinom)i  prvi red keksa premazite sa marmalad od visne pa onda stavite zuti fil pa opet kekse pa fil sa cokoladom
    keksi pa beli fil (hopla)
    keksi pa zuti fil i tako dok imate fila ukrasite po zelji
    5.
    dobro bi bilo da otstoji pred sluzenje



Izvor: coolinarika.com
Anine kocke
4/ 5
Oleh