nedjelja, 7. lipnja 2015.

Jagode u bijelom - PREDOBAR - U PAR KORAKA SPREMAN.




Jagode sa rozen korama i finom kuhanom kremom. Pufasta tekstura i prefini okus je sigurno garancija čistog užitka.

Sastojci
1 pakiranje rozen kora
1 l mlijeka
200 grama glatkog brašna
300 grama šećera
3 vrećice vanili šećera
250 grama maslaca ili margarina
1 žlica ruma
jagode

Priprema
1.
Brašno izmješajte sa 3-4 dcl mlijeka, a ostatak mlijeka zakuhajte sa šećerom i vanili šećerom.
Dodajte brašno sa izmješanim mlijekom i kuhajte dok se ne zgusne.
U hladno dodajte izmiksani maslac ili margarin i rum.

2.
Prvu koru namažite dijelom kreme, a jagode izrežite na listiće pa slažite.
Ja sam slagala na svaku drugu koru.

3.


Kolač s nečim opteretite da se dobro sve spoji.


Jagode u bijelom - PREDOBAR - U PAR KORAKA SPREMAN.
4/ 5
Oleh