ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

NAJSOČNIJA BELA PILETINA - SVIMA OMILJENI BRZI RUČAK

Jos jedan nacin spremanja piletine. Jelo je socno, a piletina se "topi " u ustima… :D








Sastojci

 500 gr pileceg filea
 1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
 200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje




Priprema

1
Pileci file iseci u tanke snicle 
koje ne treba lupati.
2
U posudu istresti sadrzaj krem 
supe i svaku sniclu uvaljti u supu, 
pa slagati u vatrostalnu posudu.
3
Preliti pavlakom i u toploj rerni na 
200 stepeni peci 30 minuta, 
iskljuciti rernu i ostaviti jos 
15 minuta da se zavrsi pecenje.
4
Ko voli res pecenu i bez krema 
piletinu, moze skinuti poklopac i 
zapeci piletinu.
5


Sluziti uz baren karfiol ili brokoli. 
Naravno , posluziti i salatu….
Posluživanje
Brzo spremljena piletina, a ukus ce vas iznenaditi…
NAJSOČNIJA BELA PILETINA - SVIMA OMILJENI BRZI RUČAK
4/ 5
Oleh