Jos jedan nacin spremanja piletine. Jelo je socno, a piletina se "topi " u ustima… :D
Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje
Priprema
1
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
2
U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
3
Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
4
Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
5
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….
Posluživanje
Brzo spremljena piletina, a ukus ce vas iznenaditi…
NAJSOČNIJA BELA PILETINA - SVIMA OMILJENI BRZI RUČAK
4/
5
Oleh
admin